biabet girişi biabet güncel biabet biabet canlı biabet giriş biabet güncel girişi

Merhaba dünya!
14 Nisan 2018

Clean Master indir Android cihazları temizleme programı olan Clean Master, cihaz hafızası ve pil ömrünü uzatması ile bilinmektedir. Basit, kısa süre içinde işinize yaramayan ancak RAM tüketimini arttıran uygulamaları ortadan kaldıran program, arka plan uygulamalarından kurtulmanıza yardımcı oluyor. Bunun yanında sildiğiniz fakat eklentileri ile cihazı yavaşlatan uygulamaları da yok edebiliyor.

Clean Master sayesinde android cihazınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Birçok programdan çok daha iyi olan temizleme programı, muadilleri arasında ilk 10 listesinde yerini almaktadır.

Clean Master Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Dünya üzerinde yaklaşık 60 milyona yakın insan tarafından kullanılan Clean Master, android temizleme konusunda en iyiler arasında. Cihaz hızını arttırma, kullanım alanını genişletme hususunda oldukça başarılı olmakta.

Belli düzen çerçevesinde cihaza bildirim sunan program, temizleme işlemi sonrasında gerek oyun gerekse diğer uygulamalarda kendini hissettirmektedir.

Clean Master Neden Kullanılır?

Android cihazınızda yer işgal eden fakat tarafınızdan kullanılmayan pek çok uygulamayı Clean Mastersayesinde kaldırabilirsiniz. Belli aralıklarla cihaz temizliği yapabilir, bununla beraber uygulamaların yarattığı gereksiz yoğunluk ve karmaşadan arındırabilirsiniz.

Android cihazınız üzerinden kişisel bilgilerinizi kullanarak işlem yaptığınızda Clean Master programı ile bu bilgileri ortadan kaldırabilirsiniz. Yalnızca temizle ifadesine tıklamanız yeterli. Geçmiş silme özelliği sayesinde cihazda yer kaplayan ve yavaşlamasına neden olan birikim de önlenecektir. Türkiye gibi pek çok dünya ülkesinde de oldukça yoğun kullanıcıya sahip olan Clean Master, en iyi temizlik programlarından biridir.

Comments are closed.

e